Resultaten voor alles voor de salon

 
alles voor de salon
claudiageduld.nl Schoonheidssalon Claudia Geduld in Amsterdam.
Ontspanning, vakkundigheid en constante kwaliteit maken het verschil en zorgen ervoor dat een bezoek een unieke ervaring is. Ook voor een pedicure, een harsbehandeling en het epileren en/of verven van uw wenkbrauwen kunt u in de salon terecht. Uw gezichtshuid wordt van buiten beïnvloed door zon, temperatuur wisselingen en luchtvervuiling en van binnen door onder andere stress en hormonen. Uw lichaamshuid wordt van buiten beïnvloed door zon, temperatuur wisselingen en luchtvervuiling en van binnen door onder andere stress en hormonen. Ga voor een ontspannende cosmetische behandeling, waarbij u naast een basis pedicure behandeling een heerlijke scrubbehandeling en voetmassage ontvangt. Claudia en haar team van zes gediplomeerde schoonheidsspecialistes werken aan huidverbetering op het hoogste niveau. Wij leveren producten van verschillende professionele bedrijven die gericht zij op huidverzorging en huidverbetering. Alles voor de gezonde huid.
labradoodle te koop
Nieuws.
alles kon ik loslaten, volledige ontspanning. ontspanning op een diepere laag. voelt echt als een gehele lichaamsbehandeling. Vanaf heden maak ik in de Salon alle maskers zelf! Weleda heeft er voor moeten kiezen om de kant en klare maskers uit het assortiment te halen.
Metrotegels
Webshop beauty producten City Nails.
Colour your life. City-Nails De salon voor de stralende vrouw. E-mail niet verzonden! Artikel niet meer op voorraad! Cart has been updated! City-Nails is de eerste nagelstudio in Zuid-Holland die een erkenning heeft gekregen van de brancheorganisatie Het Nagelgilde. Dit betekent dat u hier met een gerust hart uw nagels uit handen kunt geven. Bij City-Nails kunt u terecht voor alles op het gebied van hand en nagelverzorging.
de schoonheidssalon
Koele Coupe.
In onze salon hebben wij alle aandacht en tijd voor u. Hebt u een vraag over een behandeling? Of zin in een ander kapsel? Wij geven u graag een persoonlijk advies! Wij kleuren, permanenten en zetten extensions van balmain. Wij zijn een dames/heren en kinder kapsalon. Op woensdag is het voor de kinderen ipv 1750, euro 1650! Wij hebben van alles voor de kinderen om het leuk voor ze te maken.
sem seo sea
de Rotterdamse Salon Over de Salon en Salonnières.
vaste ontmoetingsplek voor het Biographisch leesgenootschap en het filmgezelschap De Scherpe Blik. en in Salon Education spreekt de spreker die alles van een bepaalde niche weet. Op 01-02-2012 is de Stichting Rotterdamse Salon opgericht; zonder winstoogmerk. Guus de Wit vz/ penningmeester.
Vuurspuw
Vogue Test: de beste manicures en pedicures van Amsterdam.
De experience waar je in andere salons voor komt heb je hier niet, maar uiteindelijk kom je voor een goede behandeling. De lak die wordt gebruikt is van het merk Shellac en dat de salon al twee jaar ervaring heeft merk je meteen. Een kundige lakster nam mijn nagels onder handen en het resultaat is gebleken: de komende twee weken blijven mijn nagels dieprood. Nu is het de vraag of ik hier wel zo veel outfits mee kan matchen. Universal Nails, Maasstraat 25, Amsterdam. City Street Spa. De behandeling: Manicure en pedicure met gellak. Aantal kleuren: De volledige Shellac-collectie. Ervaring: Je komt binnen in echt een hele fijne ruimte, heel peaceful. Dan ga je zitten en krijg je thee met verse koksnoot en blauwe bessen. Daar word ik heel erg blij van. Ze gebruiken hier de lakken van Shellac, die verkrijgbaar zijn in veel verschillende kleuren. Als ze klaar zijn doen ze nog een olie op je nagels waardoor je nagelriemen helemaal zacht worden. Als je het van te voren aangeeft kunnen ze van alles voor je regelen zoals bijvoorbeeld het tegelijk uitvoeren van een manicure en pedicure.
Trui bedrukken
Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort.
Impressie van de salon. Mooi en Zeker is jouw schoonheidssalon in Amersfoort waar je terecht kunt voor al je vragen op schoonheidsgebied. Voor advies over de huid, voor een stukje ontspanning, regelmatig onderhoud of voor geavanceerde huidverbeterende behandelingen: Je bent bij mij van harte welkom!
Beauty Salon Hengelo opent zaterdag aan de Wetstraat indebuurt Hengelo.
We zeggen intern gekscherend dat Beauty Salon Hengelo letterlijk en figuurlijk het zusje van Borne is. De salon is helemaal ingericht, alles heeft een plek gekregen. Dus is het tijd voor de opening. En die is zaterdag 13 januari om 12.00 uur.
Over de salon Salon Johanna Schoonheidssalon Utrecht.
In mijn salon krijg ik meerdere malen cliënten met een huidaandoening. Niet zo gek, want bijna 1 op de 8 Nederlanders hebben langdurig of zelfs hun hele leven te maken met een huidaandoening. Door de toename van het aantal huidproblemen, is het van belang dat je als schoonheidsspecialiste beschikt over voldoende dermatologische kennis. Naast medici, spelen we natuurlijk een belangrijke rol in het herkennen en het geven van voorlichting over huidaandoeningen. Dit alles was voor mij een belangrijke reden om de opleiding Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten van U-Consultancy te volgen.
Trendy kapsalon in Rijen Yvonne Knippen en Koffie.
Neem ook een kijkje op onze nieuwe website www.moooy.nl. Het gezicht, eigenaresse van, en spil van de salon. Ook is zij de verantwoordelijke voor het concept MOOOY. Werkt nog 3 dagen met passie in de salon, en weet alles van de nieuwste kleurtechnieken.
Het Team van Beauty by Lisa.
Door haar werk ervaring in een wax salon, bent u binnen no time klaar. Pascalle is onze wellness specialiste en weet alles op het gebied van massages, huidverzorging en pedicure. Ook voor het zetten van alle microblading permanente make-up bent u bij Pascalle aan het juiste adres. Door haar vriendelijke en vrolijke karakter stelt zij u op uw gemak en laat u stralend de deur uitgaan.

Contacteer ons