Op zoek naar schoonheidsspecialisten stoel?

 
schoonheidsspecialisten stoel
Vind schoonheidsspecialiste behandelstoel op Marktplaats.nl.
Gebruikte behandelstoel maar kan nog een ronde mee er zitten wat vlekken op de stoel maar met een hoeslaken zie je er niks van. Ook moeten er een paar schroefjes aan gedraaid worden, maar de stoel werkt perfect, gaat goed naar beneden en boven doormiddel van een trap pedaal.
https://www.uwvbomakelaar.nl/
bol.com VidaXL Behandelstoel Met Verstelbaar Rug en Voetendeel Massagetafel Wit.
Het is niet te hoog of te laag om je praktijk te doen op klanten. Bij deze ook handig om in elkaar te steken en als de stoel in de wegstaat kan je altijd in een mintuut de stoel dichtklappen: zeker een aanrader voor schoonheidsspecialisten.
SEA specialist
Behandelstoel Beauty Gezondheid 2dehands.be.
Mooie Massagetafel, voor in een beautysalon/ massage salon of voor thuis, de schroeven zitten erbij want het uiteinde bij de voet kan vastgema. 24 september 2018 1808: Brasschaat. Type Lemi 4 Behandelstoel met 4 motoren. Deze stoel is uiterst geschikt voor schoonheids en massagebehandelingen.
https://www.labelprint24.com/de/
Schoonheidsbehandelstoel Apparatuur 2dehands.be.
9 oktober 2018 1654: Wevelgem. Make-up stoel te koop. In goede staat hij is vuil op de foto maar de plekken kunnen eruit; dit doen wij voor dat de koper hem komt ophalen Kleine deffect op de handleuning. 9 oktober 2018 1641: Denderleeuw. Behandel stoel voor massages pedicure.
Schoonheidssalon Zensiv Saloninrichtingen.
Behandelstoel voor tatoeëerder of schoonheidsspecialiste 4 motoren Elektrische Behandelstoel met. Behandelstoel voor pedicure/podoloog / tatoeëerder 5 motoren. Behandelstoel voor pedicure / podoloog / tatoeëerder met 5 motoren Waarom Zensiv. Trolley, Werktafel, Instrumententafel Glas Deze instrumententafel heeft 4 legplanken waar de.
Groothandel in Behandelstoelen en Saloninrichting Gharieni Nederland.
Vul onderstaand uw gegevens in en word automatisch door gelinkt naar onze online catalogus. Om de online catalogus op een later tijdstip opnieuw te bekijken willen wij u vragen deze zo dadelijk toe te voegen aan de favorieten van uw browser.
Groothandel voor pedicure en schoonheidsspecialist Anubis Care.
Maak kennis met het ruime aanbod nattechniek freestoestellen en de bijbehorende freestechnieken. Ook leert u meer op het gebied van hygiëne en omzetverhoging voor uw salon. Alles over deze cursus. Leer in een intensieve eendaagse cursus het aanbrengen van zowel de one by one zijden wimperextensions als de zijden volume 3D en Russian volume wimperextensions.
Behandelstoel Schoonheidsspecialist.
De behandelstoelen in standaarduitvoering zijn daarnaast vaak ook uit te breiden met additionele opties, zoals voetbediening, wielen en andere hoofdsteunen. Bovendien zijn Gold en Platinum behandelstoel verkrijgbaar in 37 kleuren bekleding zodat uw stoel perfect past bij de inrichting van de rest van uw salon.
Beauty behandelstoelen.
De Bentlon Silver elektrische behandelstoel is een uiterst geavanceerde behandelstoel die gebruiksgemak door aansturing met 3 motoren combineert met een uitstekend hefvermogen en comfort. De Bentlon Beauty Gold elektrische behandelstoel is een stabiele en kwalitatief hoogwaardige stoel met 3 motoren. Het heeft een tilvermogen van 160 kg, een strakke vormgeving en optimaal zitcomfort. Hierdoor is het een perfecte schoonheidsspecialiste behandelstoel. De Bentlon Beauty Platinum is een schoonheidsspecialiste behandelstoel met volledig elektrische bediening door 4 motoren. De elektrische behandelstoel heeft voetbediening met home positie, memorystand en automatische ligpositie. Ook heeft de schoonheidsspecialiste behandelstoel een luxe uitvoering met stoelverwarming en een massagesysteem. Afgestemd op de praktijk. Aan de ontwikkeling van een Bentlon elektrische behandelstoel voor schoonheidsspecialisten gaat veel onderzoek vooraf.
Vind schoonheidsspecialiste stoel op Marktplaats.nl.
Deze hoge stoel is pefect voor filmmakers, vormgevers, studio's, tv-productie, visagisten, schoonheidsspecialisten, restaurateurs, etc. Specificaties: afmetingen uitgeklapt: 45 x 20 x 93 cm afmetingen uitgeklapt: 48 x 56 x 116 cm zithoogte: 77 cm afmetingen rugleuning: 52cm x 18cm afmetingen zitting: 48 x.

Contacteer ons