Meer resultaten voor podiamed webshop

 
podiamed webshop
Producten.
Wij leveren behandelstoelen, werkstoelen, pedicuremotoren, pedicuremeubelen, etcetera. Podiamed verzorgt diverse opleidingen en cursussen op het gebied van pedicure, schoonheid, visagie en diverse speciale trainingen. U kunt via het cursus overzicht inschrijven voor een training of cursus die door Podiamed worden verzorgd.
wasmachine
Podiamed Groothandel producten voor Pedicure.
De winkel en webshop zijn enkel toegankelijk voor bedrijven. Podiamed levert geen producten aan particulieren. Heeft u een eigen praktijk of bedrijf in voetverzorging? Neem dan contact op hoe u ook de fantastische producten kan bestellen. Op de Beurs van Houten hebben we naast onze eigen" producten ook een nieuwe lijn.
snoep
Podiamed Webshop.
U kunt bij ons bestellen in de webshop als u een bedrijf heeft in onze branche met evt inschrijving kamer. van koophandel of vrijstelling en als leerling in onze branche met inschrijving van uw opleiding. Op dit moment hebben wij ruim 1600 artikelen in de Podiamed webwinkel staan.
slotenmaker amsterdam
Podiamed Barbicide.
De winkel en webshop zijn enkel toegankelijk voor bedrijven. Podiamed levert geen producten aan particulieren. Heeft u een eigen praktijk of bedrijf in voetverzorging? Neem dan contact op hoe u ook de fantastische producten kan bestellen. Podiamed adviseert u graag hoe uw praktijk het beste kan ingericht kan worden.
bidon bedrukken
Alles voor de Medisch Pedicure en Schoonheidsspecialist.
Zowel in de winkel als op de webshop wordt een groot assortiment aangeboden. Van crêmes tot aan pedicure stoelen en motoren. Ook kleding, tangen, scharen, demi-water en disposabels. De winkel en webshop zijn enkel toegankelijk voor bedrijven. Podiamed levert geen producten aan particulieren.
computerreparatie enschede
Cursussen.
Via cusus overzicht/ overizcht planning komt u bij het gehele bestand van trainingen. Alle cursussen worden gegeven in onze eigen groothandel PODIAMED gelegen aan de Dotterbloemstraat 20 te Rotterdam. Alhoewel wij een aantal gratis parkeerplaatsen bezitten voor de deur zijn deze lang niet genoeg voor iedereen.
provoet bedrijfskleding
Collonil Podiamed creme.
Wittepoel Schoenen Dames Collonil Podiamed creme. Collonil Podiamed creme. Omschrijving Podiamed creme. Voetmassage creme Deze crème is geschikt voor mensen met een zeer droge huid. Te gebruiken op voetenbenen, en handen. De Crème heeft vitamine E en is tevens geschikt als massage crème.
Webwinkel Pedimed.
Pedimed is al ruim 20 jaar totaalleverancier van lichaamsverzorgende artikelen in Nederland. Bent u werkzaam als pedicure, schoonheidsspecialiste, of elders in de uiterlijke verzorging, dan bieden wij u een breed assortiment aan producten aan. U kunt bij Pedimed terecht voor saloninrichting, verbruiksartikelen en verkoopartikelen.
Contact.
Lezingen en demonstraties. Zo komt u in contact met Podiamed. 3053 JV Rotterdam Schiebroek. Tel: 010 461 20 02. Alle velden zijn verplicht. Communictie en kwaliteit in de pedicurepraktijk 3 acreditatie punten. Ontspannende Voetreflex massage met drukpunten twee dagen 2.

Contacteer ons