Op zoek naar paraffine?

 
paraffine
Paraffine 10 definities Encyclo.
Paraffine komt van geringe affiniteit van Latijn: parumweinig, affinifverwant die koolwaterstoffen hebben voor andere stoffen. Men onderscheidt ondermeer de paraffine olie en de paraffinekaars. Gevonden op http//www.encyclo.nl/lokaal/10518.: Let op: Spelling deels uit 1864: o. in de scheikunde zeker, zekere wasachtige stof in houtteer.
vakantiehuis
Paraffine Wikipedia.
De weefselonderdelen worden in gesmolten paraffine gebracht en na stolling van de paraffine kunnen tot op de micrometer nauwkeurig plakjes gesneden worden, die vervolgens op een glaasje worden gelegd en met een microscoop bekeken kunnen worden. Paraffine wordt ook gebruikt in de cosmeticabranche.
backlinks
Paraffine 400 gram.
Smelt paraffine in een steelpannetje op een zacht vuurtje en giet deze over afgekoelde, opgesteven jam 1/2 cm dik is voldoende. Zodra de paraffine is opgesteven, sluit u de potten. Schrijf uw eigen beoordeling. U schrijft een beoordeling over: Paraffine 400 gram.
lenen
bol.com Paraffine Wax, 5 kg, Creativ Company Speelgoed.
Uitgever: Creativ Company. 100% pure paraffine wax in korrels de meest gebruikte wax voor het dompelen en gieten van kaarsen. Kleur kan worden toegevoegd Kan puur of gemengd met max 15% stearine art. 73-410 of max 1% Vybar speciale wax art.
uantwerpen
Paraffine Hobby 2dehands.be.
Hiervoor geef ik 05, eur per kg exl pot, recipiƫnt. Betaling is per gram. 2 juli 2018 0952: Deinze. Kaars resten gezocht Paraffine. Kaars resten van paraffine gezocht. De oude paraffine word verwerkt tot nieuwe paraffine om kaarsen te maken.
zonnepanelen dak geschikt
Paraffine grondstof voor gietmallen en kaarsen maken.
Als je bloemen of andere voorwerpen in een kaars wil plaatsen dan wordt de buitenste laag in de paraffine gegoten. Paraffine of het nu korrels, poeder of in blokvorm is kan je door verhitting in alle gietvormen gebruiken. Bovendien kan je paraffine kleuren en bewerken met een parfum.
Paraffine.
Paraffine poeder smeltpunt 56-58 C 500G eenheid: 500 G. Paraffine poeder smeltpunt 56-58 C 500G. CAS nummer: 8002-74-2. Paraffine vloeibaar zz 1 L eenheid: 1 L. Paraffine behoort tot de groep van stoffen met de algemene formule CnH2n2, de alkanen.
bol.com Paraffine 1 kg, A1 Kwaliteit Speelgoed.
Indien u problemen ondervind met het dompelen van kaarsen met alleen paraffine en stearine raden wij u aan Vybar toe te voegen aan het mengsel. Dit is een waxconditioner, wat het resultaat van dompelkaarsen zal verbeteren. 10 x 20 x 30 cm lxbxh.

Contacteer ons